Huskeregler hvis du vil vinde på betting

betting, oddset

Source: Pixabay

Det er de fleste menneskers drøm at kunne leve af deres hobby, og for rigtig mange mennesker, er deres hobby sportsbetting. Der er nogle, der lever af at kunne forudsige resultaterne af forskellige fodboldkampe, mens faktisk er der endnu flere, hvor det ville kunne lade sig gøre, hvis de benyttede sig af nogle ordentlige huskeregler.

I denne guide vil vi derfor hjælpe til, at du kender de mest vigtige regler indenfor betting-sutra, så du er klædt på til at blive en vinder indenfor betting.

Spil med hjernen i stedet for hjertet

Rigtig mange begår den klassiske fejl, at de spiller med eller mod et hold, som de har et forhold til. Det kan være favoritholdet, som man altid spiller på, eller det kan være det hold man hader, som man spiller på at tabe.

Det er hverken en klog eller konstruktiv tilgang til betting, og derfor bør man hurtigt komme væk fra den tendens. Skal man have succes med sportsbetting, er det nødvendigt, at man bruger hjernen i stedet for at spille med følelserne.

Kig efter værdien

Det er faktisk de færreste spillere, der ved præcis hvordan et odds er bygget op, og hvad der skal til, før man kan blive vindende på sigt. Det handler ikke om at ramme et højt odds en enkelt gang, eller ramme odds 1.10 ti gange i streg.

Det handler om at finde værdien i et væddemål. Kigger vi eksempelvis på et odds hos bet365, så finder vi Manchester City til at slå Lyon i Champions League til odds 1.16. Det odds lyder meget lavt, men det kan sagtens indeholde værdi. For at der er værdi i odds 1.16 på Manchester City, så kræver det, at Manchester City har 86 % sandsynlighed eller mere for at vinde kampen.

For at vinde sandsynligheden, skal du dykke ned i alle de små ting som, form, trupperne, skader, vejrforhold, motivation og meget mere. Vurderer du, at Manchester City har 88 % chance for at vinde det opgør, så er der værdi, og dermed bør du spille på den. Manchester City er dog fortsat uden den skadet stjerne, Kevin De Bruyne, mon ikke de sænker procenterne lidt på City?

betting, oddset

Source: Pixabay

Hold øje med trupperne

Der kan ske rigtig meget i løbet af sommeren og vinteren, hvor klubberne må handle nye spillere. Et hold der klarede sig dårligt, kan pludselig have styrket sig helt enormt henover pausen, og det skal man være klar over.

I Superligaen gik AC Horsens bl.a. hen og sikrede sig Kasper Junker og Michael Lumb, hvilket er klare forstærkninger, mens AGF solgte deres rigtig gode målmand til Spanien, og i stedet lejede en ukendt ukrainer. Mens AC Horsens er kommet styrket ud, ser AGF ud til at være kommet svækket ud, og det kan påvirke resultaterne i ligaen.

Følg ikke en ekspert hvis oddset er faldet

En anden ting som mange spillere gør forkert er, at de blindt følger eksperterne, selvom deres odds er faldet. Typisk vil du se en betting-ekspert foreslå et odds, og samtidig skrive, at man ikke bør spille det til under odds x.xx. Det er fordi, at når oddset ryger under, så vil det ikke længere indeholde værdi.

Det kan sagtens være, at kampen stadig går hjem, men det var en dårlig investering af dig. Uanset hvor god en ekspert du følger, så vil du være tabende, hvis du konsekvent følger de samme kampe, men til lavere odds.

Holder du øje med overstående huskeregler, så er der god sandsynlighed for, at du kan få større succes med betting, end du har lige nu.

Udskriv Email