Skip to main content

Mario Kart som drikkespil

Nintendo Mario Kart har noget socialt som de fleste andre bilspil ikke har. Nintendo Mario Kart er derfor åbenlys at omdanne til et endnu mere social spil når man mødes med vennerne. Herunder finder du reglerne til at omdanne Mario Kart til et mega sjovt og simpelt drikkespil.

Det er anbefalet at bruge shots og/eller øl til Mario Kart som drikkespil.

Regler til Mario Kart som drikkespil

  1. Deltagere: Mario Kart som drikkespil kræver som udgangspunkt 2 til 4 deltagere. Man kan dog sagtens være flere med pitstops. I princippet kan man i stedet for 4 individuelle Mario Kart spillere også være 2 hold med 2 spillere på hver, hvorved man stadig er 4 deltagere. Derved kan man næsten få alle deltagerantal til at gå op.
    1. Hvis der er flere deltager pr. hold skiftes kører hver gang Mario Kart målstregen passeres og en ny runde starter. Dette er et godt tidspunkt at tage sit shot eller bunde sin øl på.

  2. Kørsel: Der må ikke drikkes mens man kører Mario Kart, man skal derimod køre helt ud til siden af vejen og holde helt helt stille før der må drikkes.
    1. Det er valgfrit om man kører og så drikker, eller om man drikker og så kører. Man må gerne af flere omgange stoppe for at drikke.
    2. I beslutter inden starten om der skal og hvad der skal drikkes pr. runde, pr. 2 runder eller blot pr. Mario Kart spil.

  3. Målet/vinde: Det handler stadig om at vinde på sædvanlig vis i Mario Kart. Men man må ikke køre over den endelige Mario Kart målstreg uden først at have færdiggjort alt sin drikke (dette gælder hele holdet). Sker dette tages et ekstra shot (dette gælder hele holdet).