Skip to main content

100 Pokémon GO tips og tricks

Pokémon GO er et RNG spil. RNG står for Random Number Generated og betyder at alt er tilfældigt. Du kan derfor ikke garanteres noget som helst og tilsvarende kan en der har spillet i én uge stadig have noget der er mere sjældent end en spiller der har spillet i flere år da alt er tilfældigt. Men det er klart at jo mere man spiller jo større chance er der for de gode ting da der har været flere hændelser at være heldig i.
Et godt eksempel er Shiny Pokémons - alle har lige chancer for at få en Shiny i Pokémon GO. Du vil altid føle at andre er heldigere end dig, lige som de nok føler det samme om dig. Det betyder i øvrigt også at det er ligemeget om du eller en ven trykker først eller sidst på en Pokémon i begge ser for at få den i Shiny.

Pokémon GO tips og tricks - Field opgaver og "opspar Pokémons"

 1. Brug Field opgaver langt mere end du tror. Lad være med at gemme på flere så de er klar til indløsning i morgen og dagene efter. Dvs. du kun skal gemme 1 til dagen efter og indløser de andre. Her får du mange bolde, bær, Stardust, de vigtige og sjældnere gule bær samt special Pokémon.
 2. Man kan slå op på nettet hvilke Field opgaver der udløser hvilken belønning. Derved kan man med fordel gå benhård efter dem man skal bruge. Fx udløser nogle opgaver bestemte Pokémon der skal bruges for at gennemføre opgaver så man sparer at skulle kæmpe i Raids for at få den. Vær ikke bleg for at smide forkerte/dårlige opgaver væk for at få bedre og de rigtige opgaver!
 3. Vent med at indløse Pokémons i "Field" opgaver ved at give den et bær og forlad (hvis du ikke smider bær på mister du den). Du kan have op til 100 liggende og ventende (ellers slettes de uden det kan ses). Dette kan bruges til fx at udfylde huller mens man venter på andre Pokémons spawner, eller bedre når der er events der fx giver ekstra Stardust (kan kræve det er bestemte typer eller Evolve-stadier af Pokémons). Man vælger altid selv om man vil fange med det samme eller smide bær på og forlade så den bliver smidt på stakken.

Pokémon GO tips og tricks - Når du fanger og brug af bolde

 1. Når du fanger så brug altid Curve Ball for ekstra XP. Så er eneste udfordring at ramme inden for cirklen for endnu mere XP. Jo mindre cirkel jo bedre.
 2. I stedet for at bruge blå bold så brug rød bold med hindbær (tager bolden fra rød til blå) først. Så opsparer du blå og gule bolde til special events, vigtige eller sjældne Pokémons. Vigtigere er dog at gult bær trækker én bold ned (fx fra blå til rød), så nu kan du bruge de opsparet blå og gule bolde sammen med gult bær og derved stadig have god chance for at fange den med ekstra Candy.

Pokémon GO tips og tricks - Pokémon administration

 1. Den absolut største og mest hyppige fejl nogen laver når de begynder at spille Pokémon Go er at de ikke tjekker Appraisal fra starten af og derfor ender med at have høje dårlige Pokémons. Videreudvikle UDELUKKENDE noget der har 3 stjerner (helst også høj CP) - ellers vent!
 2. Stjernemarker (Favorit) udelukkende de Pokémons der er vigtige og skal gemmes. Dette er fx ikke Pokémon du vil Trade. Med andre ord gør aldrig en Pokémon til Favorit som er under 3 stjerner med mindre sjælden eller din eneste Pokémon. Derved kan du nemt se hvad der er vigtigt og ikke vigtigt. Man kan ikke komme til at slette en Pokémon markeret som Favorit. Lettest er at søge efter 4 og 5 stjernet (3*&4*) og markere disse som Favorit, herefter slettes eller sættes de andre til Trade.
 3. Gem generelt ikke Pokémon der er 2 stjernet eller under med mindre det er din eneste af slagsen du har eller den er sjælden (fx til Trade eller har kostume). Eneste undtagelse er hvis den har meget høj CP, for så skal den gemmes og bruges til (Lucky) Trade. Marker med fordel disse med et tag.
 4. Vent med alt så længe så muligt med alt. Dette er primært ikke foretage Power Up eller udvikle en Pokémon, da man oftest får en i bedre/højre Level/Appraisal/CP lige om lidt, evt. via i et Lucky Trade. Ligeledes skal du ikke give ekstra angreb før du ved den skal bruges ofte i kamp.
 5. Giv dine absolut bedste og kun de vigtigste Pokémons det bedst mulige angreb ud fra denne liste https://Pokémon.gameinfo.io/en/Pokémon/list/top-attackers. Bemærk at ved Community Days får nogle Pokémons et bedre eksklusivt Elite angreb (skrevet på listen) og skal derfor ikke ændres efterfølgende selvom det måske ser ud som det "står forkert". En vigtig ting at notere er at du skal have fanget én hvilken som helst Pokémon med det rigtige angreb før du kan give det samme angreb til en anden Pokémon. Bemærk også at de forskellige Evolve stadier for en Pokémon har forskellige gode angreb, så vent til den har den endelige form du skal bruge.
 6. Brug tid på at lave nogle CP500 og CP1500 PVP hold. Disse er bedst når der er røde bars i defence og hp i appraisel oversigten. Gerne også for de andre ligaer. Giv dem med fordel et tag så de nemt kan findes igen.
 7. Installer appen "Poke Genie". Denne laver et overlay oven på spillet så du kan trække informationer ud og se ekstra data du ellers ikke ville kunne. Den kan også hjælpe med at omdøbe dine Pokémons så deres navn fortæller om deres styrker og svagheder. Så kan du nemt i oversigten se hvad du leder efter. Husk dog navnedata skifter når du laver Power Up på en Pokémon da du jo gør dens værdier bedre.
 8. Det kan generelt ikke betale sig at Power Up til mere end level 35. Det koster alt for meget Stardust og Candy i forhold til hvor lidt bedre den kæmper.  Pokémons over level 35 bør derfor betragtes som forbeholdt for de spillere der selv er kommet til træner level 40.
 9. At få en Pokémon over level 40 kræver XL Candy og derved ikke normal Candy. Der går 100 normale Candy på 1 XL Candy - og Power Up en Pokémon kan nemt koste fx 12 XL Candy. XL Candy er forbeholdt spillere kommet til træner level 40, og er derfor den største milepæl man kan nå i spillet. Man kan være heldig at få en XL Candy blot ved at fange, trade eller transfer Pokémons.
 10. Søg efter følgende  !shiny&!mythical&!shadow&!@special&!legendary&!costume&!lucky&!4*  (husk man kan gemme søgninger så de nemt kan bruges igen - se senere punkt) og så ser du de Pokémons du bør overveje om skal slettes da vi har frasorteret de virkelig specielle. Dette tager dog ikke højde for fx 3 stjernet eller ej, Pokémons lagt i forskellige tags, Pokémons man personligt godt kan lide, de mange legendariske man ikke vil gemme, udvalgte til trade, alder som giver fordel til Lucky Trade. Kort sagt er det en søgning som giver en bruttoliste. Man har naturligvis modificere søgningen til at tage højde for ens egne tags eller alderen mm.
 11. De bedste Pokémon til PVP (Player Vs Player) kampe skal helst have en Appraisal på 2-15-15 og naturligvis så høj CP så mulig inden for det niveau du går efter. Med andre ord to røde bars forneden og mindst muligt i den øverste bar.

Pokémon GO tips og tricks - Quick catch

 1. Lær hurtigt at bruge "quick catch". Bemærk at dette ikke rigtig kan bruges ordentlig når der er kastet Insence. Se guide billede neden for eller dette link https://www.youtube.com/watch?v=slhEe4G9qmI.
 2. Bemærk at du kan vente til du ser gule fanget stjerner med at hoppe ud så du slipper for at tjekke om den blev fanget. At vente er dog ikke anbefalet ved brug af Insence da Pokémonen så ikke forsvinder fra kortet.

Pokémon GO tips og tricks - Bliv Best Buddy med udvalgte Pokémons

 1. De Pokémons du vil gøre til "Best Buddy" bør være de som du vil Evolve og/eller Power Up og/eller de som er sjældne og deres Candy derved er sjælden/svær at få fat i.
 2. Har du bær nok kan du skifte Pokémon 20 gange i døgnet og derved blive Best Buddy med mange langt hurtigere. Når du skifter mellem dem mister du ikke dit fremskridt i kilometer du er ved at gå - det gør du derimod hvis du Evolver den (men ikke venskabsniveau/hjerter). Har du mange bær er dette en god måde at få dem brugt i stedet for at smide dem ud.
 3. Det kræver 300 hjerter at blive Best Friends med en Pokémon. Se hvor mange hjerter du mangler for "Best Buddy" ved at Uploade et screenshot af den her https://qplanner.co.uk/tmp/pkmngobuddy/

Pokémon GO tips og tricks - Tags

 1. Marker de Pokémons du vil af med ved Trade (dvs. primært høj CP, Shiny eller sjælden) som du ikke skal beholde (dvs. under 3 stjerner, hvis ikke din eneste af slagsen). Ved at have Pokémon markeret med et tag kan du nemt og hurtigt finde/søge kun de frem du vil Trade med en ven i forsøget på at få Lucky Pokémons.
 2. Andre ideer til tags er: "PVP CP1500" til dine absolut bedste Pokémons til den lave liga. "Shiny Trade" til de Trades der er med Shiny Pokémons du vil af med (man kan kun ét Trade pr. dag). "Lucky Trade" til at markere dine "dårlige", men fuldt Evolvet eller legendary Pokémons der ikke er gode nok for dig og derfor kan byttes for fx en identisk i fx en "sikker Lucky Trade" hvor det med sikkerhed er en Lucky (kan kun ske når man er Best Friends og man har fået besked om det inde i spillet).

Pokémon GO tips og tricks - Venner

 1. Sørg for at få venner i spillet hurtigst muligt. Minimum 50 stk. men gerne 100 stk. Disse skal gerne være aktive i både Raids og gavebyt som giver mange items/bolde, Stardust og voldsomt meget XP med tiden (i takt med man stiger i venskabsniveau)! Bedst er hvis det er nogen du kender så du også kan lave Trades med dem med henblik på at få Lucky Trades samt mødes til Raids og Community Days. Dvs. de skal bo tæt på.
 2. Hver dag bør du sende og modtage gaver, da dette giver mange items men vigtigere også Stardust og endnu mere XP.
 3. Du kan få flere venner (du ikke kender personligt eller ved hvor er i landet) via Facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/1638998663004768 Her er også en tråd til at du kan skrive dit Pokémon GO brugernavn så du kan blive fundet og kontaktet af de som ønsker at koordinere Lucky Egg for at få 200.000 XP når i bliver Best Friends.

Pokémon GO tips og tricks - Lucky Trade

 1. En Lucky Pokémon bruger det halve Candy og Stardust på at blive Powered Up, og så kæmper den endda bedre. Brug meget tid på at få Lucky Pokémons ved Trades. Husk at være Best Friends inden, for at spare meget Stardust og Candy i længden. Bliv ved med Trades til du har en virkelig god Lucky Pokémon. Det kræver måske flere af den samme. Sandsynligheden for en Lucky Trade er omkring 5 % pr. Trade. Du må kun Trade 100 Pokémons om dagen. Du må kun lave 1 Special Trade (fx Shiny eller Purified) Pokémon om dagen - så gør det hver dag. Shadows kan ikke Trades uden at Purifies først (så sjældent det værd). Du får Candy som hvis du slettede den (og mere hvis de er fanget med stor afstand) når du Trader. En Lucky er altid 82 % eller bedre i Appraisal. Blev det et dårligt Trade slettes den blot med det samme og du får normal Candy. En Traded kan ikke Trades igen, derfor slettes den. Lucky Trades er den helt store hemmelighed i spillet.
 2. Chancen for et Lucky Trade bliver større jo ældre de Pokémons man trader er. Det har mere at sige end man tror, og er grunden til man sjældent får et godt Lucky Trade dagene efter en Spotlight Houre hvor de er helt nyfanget.
 3. Bliver man Lucky Friends med nogen i sin venneliste (ses ved orange skrift) er man sikret at næste Trade er et Lucky Trade. Her (bør) vælges næsten altid at trades Shiny Legendary Pokémons, og som minimum ekstremt CP høje og sjældne vigtige Pokémons.

Pokémon GO tips og tricks - Søge tricks

 1. Pokémon der er Traded kan ikke Trades igen! Men ofte gemmer man ved fejl nogle man ønsker at Trade som man selv har fået ved Trade - men det kan man jo ikke, så nu optager de kun plads. Ved at vælge "Traded" Pokémons ses disse, og kombineres dette med at vælge ens eget oprettet tag for Pokémons man ønsker at Trade, vises nu en liste over præcist alle de Pokémons der skal slettes.
 2. Det er ikke muligt at søge efter Pokémon der ikke er markeret som stjernemarkeret (Favorit), men du kan sortere efter status Favorit og derefter scrolle til bunden for at se de som ikke er markeret som Favorit. Dette er stærkt anvendeligt til at finde de Pokémons der hverken er markeret stjerne/Favorit (dvs. de som du ønsker at gemme) eller som endnu ikke har fået et tag om du fx ønsker at Trade eller slette dem. I effekt nogle "skjulte" Pokémon der kun optager plads.
 3. Søg fx efter "cp1000-1500" for at finde de Pokémons der har mellem 1000 og 1500 CP. Derved kan man fx nemt finde de bedste Pokémons til kampe.
 4. Søg efter "evolve&evolvenew" så får du vist de Pokémons som du kan Evolve lige nu som du endnu ikke har i dit Pokédex. Du kan også nøjes med at søge efter "evolve" for at se alle der kan Evolves - om du allerede har Evolvet dem før eller ej.
 5. Søg fx efter "year2016" for at finde alle Pokémons du fangede i år 2016. Jo ældre en Pokémon er jo større chance for et Lucky Trade. Du kan også sortere efter Recent i modsat rækkefølge for at se de ældste først.
 6. Lær de grundlæggende søgefunktioner at kende da dette både vil spare dig meget tid, men også nemt skille relevante fra irrelevante Pokémons. Facetter af spillet kan ganske simpelt ikke opnås uden at være god til søgning. Se mere her: https://niantic.helpshift.com/a/pokemon-go/?p=all&s=finding-evolving-and-hatching&f=searching-filtering-your-pokemon-inventory
 7. Når du har indtastet en søgning du ofte bruger kan du under "See more" se og bruge søgningen igen. Her kan du trykke på den og holde inde på søgningen for at gemme den så den ikke forsvinder, da den bliver tilføjet til "favoritter".

Pokémon GO tips og tricks - Pokégyms vs. Pokéstops

 1. Pokéstops giver dig fortrinsvist bolde og Field opgaver (det gør Pokégyms ikke), mens Pokégyms giver dig Revives og potions frem for bolde. Så mangler du noget ved du hvad du skal gå efter.
 2. Bedste Pokégyms som du kan nå hvor du bor eller ofte kommer i nærheden af bør du kaste bær på. Det kræver at Pokégym er dit holds farve og du er der, eller du har en Pokémon placeret i den Pokégym. Så får du flere bolde ved Raids og Stardust mens du gør det. Du kan også være heldig at få Candy til den Pokémon du giver bær.
 3. Man kan kun spinne Pokéstops hvis man er under 30 km i timen. Men hvis du fx sidder i en bil og alligevel stadig gerne vil spinne et Pokéstop kan du bruge en teknik hvor du med fingeren først kører til venstre og med det samme så højre, så venstre, så højre.... osv. indtil den pludselig alligevel kan spinne det, eller der skrives du er kommet for langt væk fra Poké stoppet og du må tomhændet ud. Derved kan du nogle gange spinne helt op til 50 km i timen.
 4. Prioriter at sætte Pokémons i Pokégyms så ofte så muligt. Helst nogle der er dårlige i angreb men har høj CP (fx Slankin). Din Pokémon opsamler 1 Poké Coin per 10 minutter de er i en Pokégym til brug i shoppen. Dog maks 50 Poké Coin pr. dag samlet. Derfor bør du maksimalt sætte omkring 3 pr. dag, da de ellers dør og koster Revives uden du har fået noget ud af det. Uden Poké Coins bliver det meget dyrt i menneskepenge at spille Pokémon GO i længden.
 5. Hvis du går efter mange Poké Coins (hvilket du bør) er "Golden Razzberry" den bedste løsning til at købe tid som din Pokémon er i en Pokégym. Det skyldes at den med det samme tager din Pokémon helt op i liv hvilket ikke engang 10 normale bær kan gøre. Derved er den der længere tid og flere Poké Coins optjent. Er du dygtig kan du sætte fx 3 på en dag og strategisk trække tiden for udvalgte så deryger ud en om dagen. Det kræver du kender de valgte Pokégym samt vælge dine Pokémons rigtigt.

Pokémon GO tips og tricks - Raids

 1. Hvis du opretter et tomt hold og vælger det i Raid Lobbien mens du venter på folk deltager, kan du undgå at miste dit Raid Pass og Remote Raid Pass hvis folk hopper ud i sidste øjeblik og du ikke kan nå at forlade lobby.
 2. Når du fanger raid bosses så brug altid Curve Ball, gerne bær (ikke Pinap eller Nanab), kun kaste efter "Excellent", og vigtigst vent med at kaste bolden til Pokémon'en er i angreb (cirklen forsvinder og den fx hopper).
 3. Der er en "hemmelig multiplier" når man fanger Raid Bosses. Den dikterer at jo flere kast du har brugt jo lettere bliver det at fange Raid Bossen. Se billede nedenfor. Dette er relevant da det betyder du faktisk bør vente til efter fx de første 5 kastede bolde med at bruge Golden Razzberry. Så slipper du for unødigt at kaste vigtige bær efter den. Tilgengæld kan du bruge de første kast på at være heldig med fx de lettere fremskaffet Pinab Berry og derved få ekstra Candy til Raid Bossen.
 4. Sørg for at blive gode venner i spillet med dem du Raider med. Det giver mange ekstra bolde til at fange Raid Bossen med, samt øget chance for at få et Lucky Trade ud over naturligvis XP og gode Items.
 5. Hver deltager kan som tommelfingerregel slå 10.000 i liv af Raid Bossen. Så hvis den fx har 55.000 i liv bør man være 6 for at være helt sikker på at slå den. Har en deltager en Mega Pokémon svarer deltageren til 20.000. Afvigelserne er naturligvis deltagernes Pokémons styrke. Da man ikke kan vide det må man generalisere ud fra Trainer Level. Der er dog intet fast sammenhæng mellem Trainer Level og deres Pokémons styrke.
 6. Sørg for at have smidt bær på Pokégyms du bor i nærheden af så du får flere bolde og lettere kan fange Pokémons i Raids det sted. Det kræver at Pokégym er dit holds farve og du er der, eller du har en Pokémon placeret i den Pokégym.
 7. Er du heldig og få en Shiny Legendary så brug altid gult Pinap bær så du får ekstra Candy. Du er nemlig garanteret at fange din Legendary Pokémon i første kast.

Pokémon GO tips og tricks - Spotlight Hours

 1. Hver måned kører med 4 spotlight hours, som altid er tirsdag mellem 18.00 og 19.00 lokal tid. Spotlight Hour er en Pokémon som spawner hele tiden i Spotlight timen. Husk at kaste en Insence. Men vigtigere er dog at der ligeledes er 4 forskellige bonuser som hver kommer én gang pr. måned. Dette er "Double Catch Candy", "Double Catch XP", "Double Transfer Candy" og "Double Evolution XP". Hertil er følgende tricks:
  1. "Double Catch Candy" - Er kun rigtig god hvis det er en Pokémon man mangler Candy til. Der er dog et "trick" her, hvis du bruger en Meltan Box kan du bruge timen på at fange Meltans i stedet og få dobbelt Candy for det!
  2. "Double Catch XP" - Er kun interessant hvis man virkelig fokuserer på XP og kaster et Lucky Egg så man får fire gange så meget XP i en time og naturligvis fanger alt man kan.
  3. "Double Transfer Candy" - Dette er dagen som man Transfer sine legendaries man ikke vil gemme. Du kan også løbende samle de Pokémons du ønsker at slette under et Tag i stedet for at Transfer (slette) dem. Og så Transfer dem på en gang denne time og får dobbelt Candy for dem. Det tager 2 minutter at slette dem og så kan du fange resten af timen.
  4. "Double Evolution XP" - Tag de Pokémons du ønsker at udvikle, kast et Lucky Egg og brug timen på at Evolve. Så går du fra 1000 XP til 4000 XP pr. Evolve. Dette kan også være Pokémons der er billige at Evolve alene med det formål at få XP. Se også afsnittet om "Hurtigste måder at optjene XP".

Pokémon GO tips og tricks - Hurtigste måder at optjene XP (og derved level up)

 1. Der er forskellige XP bonusser for utroligt mange ting, så kast lige et grundlæggende blik på denne liste https://www.imore.com/pokemon-go-xp
 2. Brug Quick catch og fang alt når du bevæger dig rundt. Altid Curve Ball og i cirklen og helst fange i første kast.
 3. Bliv Best Friends med mange i spillet og byt gaver hver dag (kræver mange gaver fra Pokéstops).
 4. "Koordinere Lucky Egg" når du bliver bedste ven. Du kan for hver ven se hvor mange dage der er tilbage før i bliver Best Friends. Når der står 1 dag tilbage er der en mulighed for at tjene 200.000 XP i stedet for 100.000 XP - men det kræver verbal koordination. Da det er den første person som åbner sidste dagens gave der gør jer til Best Friends, er det derfor vigtigt dette først sker når begge har aktiveret deres Lucky Egg. Derved fordobles de 100.000 XP. Aftal fx at i åbner de sidste 2 gaver kl. 18.00, så starter I blot hver især jeres Lucky Egg kl. 17.50.
 5. Deltag i Raids er godt da det giver 10.000 XP, men det er jo dobbelt så godt hvis man smider et Lucky Egg. Hver onsdag kl. 18 er der Raid Hour og kan derfor med fordel gøres her så du får mest muligt ud af dine Lucky Eggs.
 6. Hver tirsdag kl. 18 er der "Spotlight Hour" og i den forbindelse én gang om måneden også tale om et Dobbelt Catch XP event. Her kastes Insence samt Lucky Egg og fanges i en hel time. Så får du fire gange XP og skal nu kun fokusere på at lave Excelent Curveballs hver gang. Andre events som fx Community Days kan også have dette.
 7. Vent generelt med at Evolve nye Pokémons du vil gemme. Samle først til bunke, kast et Lucky Egg og så Evolve dem. Skriv ned på papir eller marker med et tag hvilke Pokémons skal Evolves når Lucky Egg er startet. Er du rigtig fornuftig, venter du også til der er Spotlight Houre med "Dobbelt Evolution XP" så du får fire gange så meget XP i stedet for kun dobbelt.
 8. Du kan få 600.000 XP på 1 time ved løbende at gemme (kun) alle Weedle, Wurmple, Whismur, Caterpie, Pidoves og Pidgeys. Disse kaldes "de 6 konger". Kun disse kræver 12 Candy for at Evolve. Dette får du normalt 1000 XP for, men hvis du venter til en af de månedlige Spotlight Hour med der giver "Double Evolution XP" og så smider Lucky Eggs på får du 4000 XP. På 1 time kan du nå at Evolve ca. 150 stk., hvis du har nok Pokémons, hvilket samlet giver dig 600.000 XP. Du kan med fordel give dem et tag som "2x Evolve XP" så de er nemme/hurtige at finde. Man kan også bruge de ca. 10 Pokémon der er gratis at Evolve hvis de er Traded (fx Roggenrola), og have dem Traded på forhånd. Når du er færdig kan man nemt markerer dem alle og enten slette dem eller sætte dem over i tagget "2x Slet Candy" så de er klar til den Spotlight Hour der giver denne bonus.

Pokémon GO tips og tricks - Hurtigste måder at optjene Stardust

 1. Gå/løb minimum 50 km om ugen og sørg for at have åbnet flere Eggs af kun typerne 10 km og 12 km. Sørg for at dine "Field" opgaver er i sync med dette. Når du tænder spillet mandag formiddag skynder du dig at aktivere et Star Piece inden du får din reward kl. 09. Så snart du har startet Star Piece kan du løse dagens (og ugens sidste) Field opgave. Bemærk at ved at gøre dette får du også adgang til specielle "Fitness Reward Eggs" som er bedre end de andre æg. Du får også XP svarende til antal kilometer du har gået x 100 (fx 2 km = 200 XP). Du får ekstra Stardust pr. egg og jo bedre ægget er jo mere får du for det. Så mange æg på samme tid kan virkelig rykke noget.
 2. Brug kun Stardust hvis det er virkelig nødvendigt og du er sikker på ikke at få en bedre Pokémon af type. Vent vent vent - du får måske en Lucky Pokémon af den type i morgen?
 3. Brug ikke Stardust på at tage Pokémons over level 35 (det koster det samme fra 35 til 40 som level 0 til 35 uden den store gevinst).
 4. Vent med at give dine Pokémons et ekstra angreb til du er sikker på det er en du vil bruge ofte. Test dette ved at bruge den for fx at se om de lader op til stort angreb hurtigt nok osv.
 5. Hver tirsdag kl. 18 når der er "Spotlight Hour" så kast Insence samt Star Piece og fang i en hel time. Det gør ikke den store forskel, men mere end hvis man kaster på en dag uden der er mange Pokémons. Det giver mest mening at vente til en Community Dag med ekstra Stardust bonus og kaste sit Star Piece der.
 6. Hvert halve år er der Battle aften. Med Star Pieces kan man få 500.000 Stardust hvis udført korrekt.

Pokémon GO tips og tricks - Inventory/item styring

 1. Smid aldrig bær ud hvis du har for mange. Brug dem i stedet på at blive Best Buddy med flere Pokémons på samme tid (20 forskellige om dagen) eller tage Pokégyms op i level med de mange fordele det yderligere bringer med sig som flere bolde ved Raids og Candy til Pokémons.
 2. I effekt er Potions og Revives det eneste du må smide ud. Du behøver sjældent mere end 150 Revives og tilhørende Potions til at tage Pokémons helt op i liv.
 3. Er din Item Bag (inventory) fyldt så du fx ikke engang kan spinne Pokéstops, kan du overveje at smide røde bolde ud, og derved med tiden får du de røde bolde konverteret til blå og gule bolde.

Pokémon GO tips og tricks - Eggs

 1. Lige så snart et Egg er hatchet skal du åbne gaver fra venner indtil du får et nyt special Egg (7 km gult med lyserøde pletter). På den måde risikerer du ikke et dårligere grønt Egg næste gang du spinner et Pokéstop.
 2. Eggs er den helt store hemmelighed for at nå langt i Pokémon GO hurtigt, og bør i højere grad prioriteres end man tror. Jo mere man går rundt, jo mere bør man udklække Eggs. Se også afsnittet vedr. optjening af Stardust.
 3. Når du ser Eggs åben animationen, så pinch (knib sammen) i stedet for at trykke på Egg. Så skipper den animationen.

Pokémon GO tips og tricks - Forstå forskellen mellem

 1. "Appraisel" er dens evner i forsvar, angreb og udholdenhed/hp. Dette kan ikke ændres og er grunden til man fanger mange Pokémon for at få de bedste.
 2. "Level" er hvor god en Pokémon er til noget. To Pokémons ens i CP kan godt have forskelligt level. Level afgør hvor god den ender med at være, men naturligvis afgjort af dens statiske Appraisel.
 3. "CP" er en slags opsummering af hvor god den er taget Appraisel og Level i betragtning. Kun CP og Level bliver bedre af Power Up (ikke Appraisel), men der er et maks CP alt efter Pokémonens udgangspunkt i Level.

Pokémon GO tips og tricks - Shadow og Purified

 1. Gem Shadows af typerne Zubat, Golbat, Magicarp, Poochyena, Rattata, Aron, Lairon og Starly selvom de er dårlige. Der kommer jævnligt opgaver hvor man skal Purify Pokémon, og disse er de klart billigste at Purify da de som de eneste kun koster 1000 Stardust at Purify.
 2. En Shadow er næsten altid bedre end en Purified! Begge er bedre i angreb, men dårligere i forsvar, end normale Pokémon. Vigtigst er dog at de ofte i gennemsnit er omkring 20 % bedre (selvom det lader til at være 50 % i nogle tilfælde) til angreb end normale pokemons. Det er derfor i den grad værd at bruge disse til fx Raids. Man bør dog stadig kun gå efter 3-stjernet Shadow eller 4-stjernet Purified selvom de stadig er bedre selv ved 2-stjernet.
 3. En Shadow Pokémon har oftest "Frustation" som det gode Charged angreb. Frustation er et angreb der ikke virker. Det er et stort problem hvis du skal bruge din Shadow til noget som helst. Man kan kun ændre dette få dage om året i forbindelse med specialevents - så hold godt øje.

Pokémon GO tips og tricks - Økonomi

 1. Køb altid den billigste pakke. Har du iPhone betaler 5 kr. for 100 Pokécoins og ved Android betaler du 6 kr. Deres pakker snyder dig økonomisk hvis du regner det ud. Ved Android kan du tilmelde dig Play Points så du optjener points køb køb så det næsten ender ens, og yderligere kan du købe via Samsung Galaxy Store hvorved det koster 4,5 kr. i stedet for 6 kr.
 2. Det absolut vigtigste at bruge penge og Pokécoins på er Item Storage Bag og derefter Pokémon Storage Bag. Alt andet kommer langt nede af skalaen efter dette. Gør det til en fast regel af du bruger halvdelen af dine Pokécoins på plads indtil du har 1500 pladser til både Items og Pokémons.

Pokémon GO tips og tricks - Andre tips og tricks

 1. Team Go Rocket Balloons kommer hver 6. time (dvs. 4 pr. dag). Dette er kl. 06, 12, 18 og 24. Bemærk at dette nogle gange skifter pr. sæson. Logger man ind kl. 07 ser man ballonen fra kl. 06.
 2. Den voldsomt vigtige Shadow Mewtwo er den eneste Pokémon der i stedet skal være så dårlig så mulig (fx 82 %) for at være bedst. Så lige med denne er du heldig får du en dårlig.
 3. Det er meget forskelligt om det er en god ide at purify gode 3 stjernet Shadow Pokémon. Nogle bliver bedre mens andre bliver markant dårligere af det til kampe (også selvom det tager den op på 100 %). Det skyldes at Shadow som udgangspunkt er bedre end purified. Her er det nødvendigt at slå det op i de få grænsetilfælde der er.
 4. Golden Razzberry kan andet end blot gøre det nemt at fange raid bosses og det absolut vigtigste Pokémon. Med en gyldent hindbær kan du fx nøjes med ét for at få din buddy til at gå med dig og der er ikke nogen begrænsning på hvor mange bær du kan smide i en Pokégym.
 5. Skal du ud og gå langt en dag, fx i forbindelse med en Community Dag eller for at optjene kilometer til ugens Stardust mission, så er det et godt tidspunkt at bruge en Poffin. Det forudsætter dog at du også kan nå at kæmpe 3 kampe i tidsrummet (der er forlænget) og nå de andre ting.
 6. Du kan godt aktivere flere Lucky Eggs, Insence og Star Piece på samme tid. De forlænger bare tiden det kører så du ikke skal tænke på det.
 7. Det er sjældnere at få en Pokémon med appraisal 0/0/0 (0 %) end en 4 stjernet 15/15/15 (100 %).
 8. "Weather Boost" når man fanger en Pokémon tager den præcist 5 levels op.
 9. Hvis ikke ting loader eller det er lang tid siden der er spawnet en Pokémon kan man åbne sin venneliste. Dette sætter gang i load processen og nye ting vil spawne.
 10. Du kan spare loadtid og få en bedre oplevelse ved at gå til Settings -> Advanced Settings (i bunden) -> aktivere "Native Refresh Rate" samt "Download All Assets" (gerne hvert halve år).
 11. Sæt dig ind i Meltan Box for at få alle de Meltans du ønsker. Denne Evolves til den vigtige Melmetal. Det kræver en ekstra app Pokémon Home på din telefon.
 12. Du kan Evolve Eevees til bestemte Pokémons ved at omdøbe dem inden du Evolver (se navn du skal give den i parentesen nedenfor). MEN du kan kun gøre dette 1 gang pr. type. Så det er en god ide at undlad og bruge dette før du virkelig har brug for det (dvs. minimum er kommet i level 35). Som det ses er det kun ved de 3 første som Evolver random at det er svært at få den rigtige Eevee evolve frem.
  1. Vaporeon (Rainer) - Random Evolve
  2. Jolteon (Sparky) - Random Evolve
  3. Flareon (Pyro) - Random Evolve
  4. Espeon (Sakura) - Gå 10 km, få 2 candy og aktiv buddy og evolve i local dagstimer
  5. Umbreon (Tamao) - Gå 10 km, få 2 candy og aktiv buddy og evolve i local aften/nattimer
  6. Glaceon (Rea) - Evolve med Glacial Lure Module
  7. Leafeon (Linnea) - Evolve med Mossy Lure Module
  8. Sylveon (Kira) - Evolve muligt efter 75 Buddy Hearts optjent

 

Har du noget at tilføje? Så smid mig lige en mail...