Pokemon GO - Komplet guide og bedste steder at fange Pokemon

Pokemon GO til mobiltelefoner har taget verden med storm. Inden for få dage overgik Pokemon GO antallet af brugere af tjenester som Twitter, og gjorde sig derved over natten til en milliardvirksomhed. Vildere er dog at spillerne er utroligt loyale, spiller meget, vender tilbage og ikke bare forlader det igen efter kort tid. Den hurtige udvikling, stabile brugere, mange aktive spillere gør Pokemon GO til en hidtil uset success når det kommer til spil og især spil på mobiltelefoner.

Denne artikel er en simpel guide med ALT DU BØR VIDE om Pokemon GO for at kunne spille det selv, spille med dine børn, eller blot snakke med om det og hjælpe andre.

"Pokemon" er ikke et nyt fænomen, men derimod en genoplivning af det gamle spil. Derimod er "Pokemon GO" nyt (lanceret i 2016) og er en genoplivning med en ny vinkel.

Pokemon GO ord og termers betydning

Hvordan fanges Pokemon i Pokemon GO?

  1. Cirklen rundt om en Pokemon er enten grøn (nem at fange), gul (mellem) eller rød (svær). Ud fra dette kan du tage beslutning om hvordan den skal fanges.
  2. Er det en svær Pokemon at fange, en du ikke har i dit Pokedex, eller er den gul og vigtig at fange (fx har høj CP i forhold til andre), så kast et Razz Berry (hindbær) på den først så den har lyst til at bliv. Tryk på rygsæk ikonet når du er ved at fange en Pokemon og vælg Razz Berry, klik herefter på det for at aktivere det.
  3. Ved Pokemon med høj CP kan man med fordel bruge "Great balls" (blå/rød/hvid) i stedet for standard "Pokeballs" (rød/hvid). Great balls er tilgængelige fra level 12. Fra level 20 kan man også få "Ultra balls" (gul/sort/hvide) som kan bruges til at fange de Pokemons som slet ikke kan fanges med de andre kugler.
  4. Kast din Pokeball på den indre cirkel der bevæger sig når den er mindst, så får man 10 XP i bonus.
  5. Lav en Curveball ved at lave en cirkel på skærmen før du kaster din Pokeball, så får man 10 XP i bonus.

Tips til strategi når man spiller Pokemon GO

Bedste steder at fange Pokemon (der også har Pokestop)

Bedste steder med mange Pokestop (men ikke så mange Pokemon at fange)

Generelt har alle kirker, skoler, børnehaver, togstationer har et Pokestop.

Her er en kæmpe oversigt over Pokestop og Pokegym i Danmark, hvor brugerne (dig) selv indsætter dem de finder: http://pokemongo.dk

Dårlige steder at fange Pokemon (i forhold til forventet)

Hvor er de sjældne Pokemon?

Andre Pokemon GO relevante links og videnudveksling

 

Har du noget at tilføje? Så smid mig lige en mail...

Udskriv