Skip to main content

Udvalgte madopskrifter

Brasilianske rejer med hvidvin, fløde og løg

Ingredienser til 10 personer

  • 800 gr. rejer
  • 10 scalotteløg
  • 5 fed hvidløg
  • 10 spsk. olie
  • 6 dl. piskefløde
  • 4 dl. tør hvidvin
  • salt, hvid peber, cayennepeber
  • 2 spsk. tomatpyre'
  • Revet ost
  • Tyknes med maizena
  • Serveres med flutes

Opskrift

  • Løg hakkes, hvidløg presses og svitses i olie til de er gyldne.
  • Rejer tilsættes i panden.
  • Fløde, hvidvin, krydderier og pure røres sammen, og tilsættes den samlede ret.
  • Jævn evt. med maizena.
  • Hæld den samlede blanding i et ildfast fad, og hæld osten over. Gratineres i 200 grader varm oven i 10 min.